Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@10:30:29 GMT

نقش والدین برای صیانت کودکان از عوارض شیوع کرونا چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۸۰۳۱۵

نقش والدین برای صیانت کودکان از عوارض شیوع کرونا چیست؟

ایسنا/اردبیل یک روانشناس گفت: برای حفاظت از کودکان در برابر عوارض ناشی از کرونا و خانه نشینی، والدین، اصلی‌ترین عامل در کنترل آثار روانی ناشی از کرونا هستند.

مریم فلاح در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: باید والدین، مربیان آموزشی و مسئولان این واقعیت را درک کنند که کودکان و نوجوانان در مواجهه با بیماری کرونا ممکن است عصبی و نگران شوند و نتوانند تکان‌های هیجانی خود را به خوبی کنترل کنند، پس بهتر است با این قشر مدارا و همدلی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته این کارشناس روانشناسی، والدین با تسلط بر رفتارهای اعضای خانواده به فرزندان خود یاد دهند این بیماری قابل درمان است و همچنین به فرزندان این اطمینان را بدهند که در مواقع بحرانی کارهای مؤثر و مثبت زیادی می‌توان انجام داد که هم خود و هم دیگران را از آسیب احتمالی این بیماری مصون نگه داشت.


فلاح با بیان اینکه والدین باید در مورد رعایت کردن نکات بهداشتی با فرزندان خود صحبت کنند و این امری کاملاً ضروری است، ادامه داد: بیشتر از کرونا، ترس و اضطراب است که سلامتی جامعه را به خطر می‌اندازد و موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می‌شود.


وی ادامه داد: ترس و اضطراب باعث تخریب حافظه شده و به قسمت‌های خاصی از مغز مثل هیپوکامپ آسیب می‌زند و فرآیند تنظیم احساسات و نشانه‌های غیر کلامی را در مغز مختل می‌کند.


این کارشناس روانشناسی با بیان اینکه والدین برنامه منظم از جمله زمان بازی، استفاده از موبایل و ارتباط با دوستان را در نظر گرفته و از طرفی ساعاتی را برای کمک در کارهای خانه برای فرزند خود در نظر بگیرند، تصریح کرد: والدین باید در مورد این موضوعات باارزش و اولویت دار فکر کنند و بر اساس آن ارزش‌ها برنامه‌ریزی کنند.


وی با بیان اینکه کودکان و نوجوانان نسبت به احساسات و رفتارهای والدین هوشیار و حساس هستند از این رو باید مراقب بود که استرس و اضطراب را به آنها انتقال نداد، تشریح کرد: باید به فرزندان خاطر نشان کنیم که اضطرابشان کاملاً طبیعی است تابه این درک برسند که اگر شرایط موجود باعث احساس اضطراب در آنها شده است، تنها نیستند و در واقع باید هم چنین احساسی داشته باشید.


 فلاح با اشاره به اینکه باید به کودکان و نوجوانان کمک کنیم راه‌های جدید برای ارتباط با دوستانشان پیدا کنند، افزود: آنها اگر می‌خواهند با دوستانشان وقت بگذرانند و در عین حال فاصله اجتماعی را هم رعایت کنند، استفاده از رسانه‌های اجتماعی بهترین راه ارتباطی است و البته دسترسی بی‌وقفه به صفحات مجازی و رسانه‌های اجتماعی هم برای کودکان خوب نیست و باید تحت نظارت والدین و زمانبندی استفاده شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کروناویروس والدين كودكان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۸۰۳۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله عنابستانی به رشیدی کوچی

 به گزارش تابناک به نقل از خبرآنلاین، نماینده سبزوار گفت: آقای رشیدی کوچی به دروغ طرح صیانت را طرح فیلترینگ عنوان کرد در حالی که این طرح دقیقا نقطه مقابل فیلترینگ بود.
 

 جلال رشیدی‌کوچی، عضو کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی، طی روز‌های اخیر در گفت‌وگویی، درباره بررسی طرح صیانت در مجلس یازدهم گفت: «طرح صیانت علنا از دستور کار مجلس خارج شد، ولی زمزمه‌هایی شنیده می‌شود مبنی بر این‌که برخی در تلاش هستند هفته آخر مجلس این طرح مورد بررسی قرار گیرد. امیدوارم چنین اتفاقی رخ ندهد، زیرا سر منافع مردم معامله کردن با جریانی خاص قطعا به ضرر آن اشخاص خواهد بود.»

در همین راستا، علی اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار در مجلس یازدهم، با اشاره به بررسی مجدد طرح صیانت در مجلس گفت: «من درباره این موضوع معطل نیستم، اما بیشترین ظلم را آقای رشیدی کوچی، به مجلس و کشور و نظام جمهوری اسلامی کرد. او به دروغ طرح صیانت را طرح فیلترینگ عنوان کرد در حالی که این طرح دقیقا نقطه مقابل فیلترینگ بود.»

وی گفت: «افرادی مانند آقای رشیدی کوچی که در این زمینه بسیار کج فهم هستند، بیشترین ظلم را به خود فضای مجازی کردند. امروز مشاهده می‌کنیم که فضای مجازی بدون مصوبه مجلس فیلتر است و مردم به سختی از سکو‌های خارجی مانند تلگرام و اینستاگرام استفاده می‌کنند و آسیب‌های به شدت بدی برای مسائل فرهنگی ایجاد کرده است.»

نماینده سبزوار گفت: «از آن طرف رها شدن فضای مجازی، در اعتراضات سال ۱۴۰۱ چقدر به کشور ضرر وارد کرد. حتی امثال آقای رشیدی کوچی طرح صیانت را نخوانده بودند، من در کمیسیونی که ایشان عضو نبود و شرکت کرد، سوال کردم که طرح را خوانده‌اید و پاسخ داد خیر.»

وی افزود: «صرفا این اتفاقات را در کشور به دلیل کار‌های پوپولیستی انجام دادند. فضای مجازی باید قانون‌مند و ضابطه‌مند شود و این موضوع را همه عقلا در دنیا می‌پذیرند. مجلس به دنبال فیلترینگ نبود بلکه به دنبال ضابطه‌مند بود دستگاه‌هایی که به مجلس مرتبط نبودند آن را فیلتر کردند.»

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کودکان گمشده غزه؛ در حسرت دیدار پدر و مادر
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی
  • جویدن ناخن با کدام اختلالات سلامت روان ارتباط دارد؟