Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس یک مددکار اجتماعی با اشاره به تداوم اثرات منفی ناشی از محتوای اخبار و اطلاعات منتشر شده پیرامون شیوع کروناویروس بر روح و روان مردم، لزوم توجه به اقدامات روانشناختی برای مقابله تاثیرگذار را متذکر شد.

زینب گل‌کار یکشنبه 27 تیر در یک کارگاه آموزشی گفت: حواشی منتشر شده در فضای مجازی پیرامون بیماری کرونا، علیرغم مشخص نبودن صحت و میزان موثق بودن این اخبار، افکار و احساسات مخاطب را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: خبرهای مرتبط با وضعیت کرونا و تغییراتی نظیر محدودیت ارتباطات اجتماعی و نگرانی های مرتبط با آن، عوارض روانشناختی جدی برای افراد ایجاد و افراد بزرگسال را درگیر اضطراب و به تبع آن فرزندان و دیگر اعضای خانواده را هم درگیر نگرانی و اضطراب می‌کند.

گل‌کار خاطرنشان کرد: در برابر این نگرانی ها و مشکلات روحی روانی و اضطراب، باید اقدامات و کسب یا ارتقاء مهارت‌هایی را در نظر داشت که با اتکا به آنها ضمن مقابله با ویروس کرونا، از بروز مشکلات جدی و آسیب‌های روانشناختی نیز پیشگیری کرد.

او ادامه داد: در روانشناسی شیوه و مهارتی است به نام «خود تنظیمی» که می توان از این روش برای مقابله با کرونا استفاده کرد، به این صورت‌که عادت‌های سلامتی، مانند شست وشوی دست حداقل برای ۲۰ ثانیه، دست ندادن و همچنین مقاومت در برابر وسوسه هایی مثل سفر کردن و برگزاری دورهمی و ... را باید ایجاد، تقویت، مدیریت و کنترل کرد.

این کارشناس بهداشت روان، با بیان اینکه باید مهارت تعادل در دریافت اخبار و مطلع بودن از اطلاعات مختلف را در خود ایجاد و تقویت کرد، گفت: اطلاع از اخبار و مسائل روز، خوب است اما زیاد شنیدن و تکرار اخبار، افراد را خسته و گاه وحشت‌زده و دچار استرس می‌کند. داشتن مهارت حفظ تعادل، می‌تواند فرد را در این زمینه کمک کند.

او اضافه کرد: یکی از روش ها و اقدامات روانشناختی برای مقابله با کرونا، داشتن نوعی از خودمراقبتی است، به بیانی دیگر به جای داشتن اضطراب و وسواس فکری که در نتیجه افکار منفی در مورد ابتلا به کرونا ایجاد می شود، می توان از داشتن یک سیستم بهداشتی درست و کنترل وضعیت محیط زندگی استفاده کرد.

گل‌کار خاطرنشان کرد: کاری که هر کس در هر بحران، چه مرتبط با کرونا چه غیر مرتبط با این بیماری، می تواند انجام دهد، تمرکز بر روز آن مسائل و اموریست که روی آن اختیار و کنترل دارند.

او توضیح داد: افراد روی جهش ویروس یا ابتلا خود و دیگران به کرونا، نمی‌توانند به شکل کامل تسلط داشته باشند و این موضوعات را مدیریت کنند، از طرفی قادر به از بین بردن ترس و احساسات و افکار منفی در رابطه با این همه‌گیری نیستند، اما می‌توانند آنچه که اکنون هستند را تغییر داده و سطحی از سازگاری در خود ایجاد کنند، یعنی مهارت حل مسئله را در خود بهبود بخشند.

این مددکار اجتماعی اضافه کرد: بهبود یافتن نگرش ها، باعث برطرف شدن ترس و تشویش های بیجا و بی دلیل می شود، از این رو آرامش برای فرد با هدف دنبال کردن زندگی روزمره فراهم خواهد شد و سطحی از اضطراب و نگرانی ناشی از شیوع همه‌گیری کرونا کاهش می یابد و افراد به سطح تقریبی از سازگاری با کرونا می‌رسند تا بتوانند روال زندگی خودشان را به صورت نسبی حفظ و دنبال کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همه باهم علیه کرونا استانی اجتماعی کروناویروس آثار روانی کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۳۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی به مناسبت در پیش بودن هفته بسیج اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، سرهنگ پاسدار محمد گودرزی ظهر امروز در نشست خبری تشریح برنامه‌های هفته بسیج سازندگی سپاه روح‌الله استان مرکزی با اشاره به اقدامات یک سال اخیر بسیج سازندگی در استان، اظهار داشت: بسیج سازندگی استان مرکزی سال گذشته تفاهم‌نامه و قراردادهای مختلفی را با دستگاه‌های اجرایی منعقد کرد که در راستای قرارداد با جهاد کشاورزی، 29 استخر ذخیره آب کشاورزی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان و 10 یادمان شهدا با اعتباری بالغ بر 5 میلیارد تومان ایجاد شد.

وی افزود: 230 سری جهیزیه با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد تومان و سه هزار بسته کیف و لوازم‌التحریر توزیع شد، 30 واحد مسکونی با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان با همکاری بهزیستی ایجاد شد، 15 مورد بازسازی و مرمت منازل رزمندگان دفاع مقدس که توان مالی کافی نداشتند، انجام گرفت، 2 هزار و 500 تُن قیر رایگان برای جاده‌های روستایی و آسفالت بین مزارع کشاورزی این استان توزیع و 350 هزار مترمربع آسفالت انجام شد.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: ایجاد 50 منزل برای محرومان و مددجویان، اجرای 23 هزار متر کاشی و سرامیک برای منازل محرومان با اعتباری بالغ بر 6 میلیارد و 400 میلیون تومان، اجرای 19 پروژه کانال آب کشاورزی به طول پنج‌هزار متر و تهیه و توزیع بیش از 100 بسته فرهنگی، از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان مرکزی در سال گذشته است.

گودرزی با اشاره به اجرای بیش از 100 ویژه برنامه در هفته بسیج سازندگی بیان کرد: برنامه‌های هفته بسیج سازندگی استان از 15 تا 21 اردیبهشت هدف گذاری شده است، شعار امسال هفته بسیج سازندگی همه با هم، بسیج خدمت‌رسانی نامگذاری شده است، رهبر معظم انقلاب بسیج را کلید طلایی حل مشکلات جامعه ذکر کردند و تشکیل گروه‌های جهادی یکی از طرح‌های مهم است که تاکنون با توفیقات خوبی همراه بوده است. برپایی نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، افتتاح هفت منزل محرومان، افتتاح سد ذخیره آب کشاورزی روستایی، اجرای صبحگاه مشترک و همایش تجلیل از مادران جهادی، از جمله برنامه‌های این هفته است.

وی با اشاره به اقدامات بسیج سازندگی استان را از سال 1390 تا 1402 گفت: اجرای 320 کیلومتر شبکه آب‌رسانی به روستاها، احداث و مرمت یک‌هزار و 800 واحد مسکونی، اهدای یک‌هزار و 896 سری جهیزیه به زوج‌های کم‌برخوردار، توزیع چهار هزار و 500 تُن قیر، بهسازی و مرمت 225 مدرسه، اجرای 110 کیلومتر راه و 40 پل روستایی، لایروبی 52 قنات به طول 40 کیلومتر، توزیع 700 هزار بسته معیشتی و لوازم‌التحریر، ایجاد 210 هزار مترمکعب استخر ذخیره آب کشاورزی، بهسازی و مرمت 247 مسجد و حسینیه، ایجاد 28 نماد یادمان شهدا، احداث 32 سالن ورزشی و کتابخانه در روستاها و مناطق کم‌برخوردار و توزیع بیش از 2 میلیون پُرس غذای گرم بین نیازمندان، بخشی از این اقدامات است.

معاون هماهنگ‌کننده سپاه روح‌الله استان مرکزی عنوان کرد: تأسیس 812 صندوق قرض‌الحسنه توسط بسیجیان با 41 هزار نفر عضو، پرداخت 12 هزار و 800 فقره تسهیلات اشتغال‌زایی و تعاونی، حمایت و پشتبانی از 50 شرکت تعاونی، ایجاد 15 هزار شغل، برگزاری 400 نمایشگاه اقتصاد مقاومتی، برپایی بیش از 2 هزار و 800 کلاس آموزش اشتغال و ارائه 570 هزار نفر ساعت آموزش، تشکیل یک‌هزار و 300 گروه جهادی و سازماندهی 29 هزار نفر در این گروه‌ها، برگزاری 594 اردوی جهادی، اجرای بیش از سه هزار طرح محرومیت‌زدایی و اجرای 2 هزار و 560 دوره تخصصی از جمله رسم هجرت، رسم خدمت و جهاد رسانه از جمله اقدامات اقتصاد مقاومتی سپاه روح‌الله استان مرکزی در طول 12 سال گذشته است.

گودرزی برگزاری جشنواره‌های هنری، دیدار جهادگران با مسئولان، تعمیر سه‌هزار و 350 دستگاه وسایل لوازم خانگی به صورت رایگان برای خانواده‌های محروم و سیل‌زده، ایجاد 45 قرارگاه جهادی، پهنه‌ای، منطقه‌ای و محلی، برگزاری سه دوره انتخابات و مجمع جهادگران، اجرای بیش از یک‌هزار و 500 اسکلت توسط جهادگران بسیجی و نصب آنها در منازل مناطق محروم و کم‌برخوردار، برپایی 12 نمایشگاه دستاوردهای بسیج سازندگی، تجلیل از 2 هزار و 800 جهادگر فعال را از دیگر اقدامات بسیج سازندگی استان برشمرد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • نگرانی ناتو از فعالیت های روسیه علیه کشورهای عضو
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز ۱۷۵ هکتار از اراضی زراعی چهارباغ
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • مشکلات روانشناختی چه ارتباطی با چاقی دارد؟
  • بیماری روانشناختی و فشار خون از عوامل چاقی هستند
  • تشریح اقدامات سال ۱۴۰۲ بسیج سازندگی استان مرکزی
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • ناکامی متا در مقابله با اطلاعات نادرست پیش از انتخابات