Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه ازدواج و خانواده گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از apa ویروس کرونا، ویروسی است که باعث بحران‌های جسمی و روانی شده و روز به روز قربانی‌های بیشتری می گیرد. سختی زندگی در قرنطینه و دوری از اجتماع و محیط کار، زندگی بسیاری را دگرگون کرده و درگیری با مشکلات مالی و عاطفی و همچنین از دست دادن عزیزان عرصه را بر مردم تنگ کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با وجود فاصله گذاری اجتماعی مهم است که به دنبال حمایت اجتماعی و ارتباط با اطرافیان باشیم. همچنین لازم است نشانه‌های اضطراب، حمله‌های پنیک و افسردگی را نه تنها برای شناسایی آن‌ها در خانواده، دوستان و اطرافیان بلکه برای خود و تلاش برای حل این نشانه ها بدانیم.

نشانه‌های اظطراب:

احساس نگرانی و فشار به صورت بلند مدت.

نگرانی بسیار زیاد در مورد مشکلات احتمالی جسمی و مالی و همچنین خیال دائمی اینکه اتفاق بدی خواهد افتاد.

بی قراری و تحریک پذیری.

عدم تمرکز و مشکلات خواب.

نشانه‌های حمله پنیک:

عرق کردن، متزلزل بودن، تنگی نفس و احساس خفگی.

تپش قلب و احساس ترس.

این حملات معمولا بدون هشدار قبلی و به صورت ناگهانی اتفاق می‌افتند.

افرادی که دچار حمله پنیک می شوند بعد از حمله معمولا منتظر حمله بعدی می شوند، به همین دلیل ممکن است در زندگی روزمره خود تغییراتی ایجاد و یا قسمت‌هایی را محدود کنند.

بیشتر بخوانید

بهترین روش برای مقابله با اضطراب چیست؟

نشانه‌های افسردگی:

عدم وجود علاقه و  لذت در زندگی روزمره.

افزایش و یا کاهش قابل توجه وزن.

بی خوابی و یا خواب زیاد.

فقدان انرژی یا ناتوانی در تمرکز.

احساس بی ارزشی یا گناه بیش از اندازه.

افکار مداوم راجع به مرگ.

صحبت در مورد مرگ و یا آسیب رساندن به خود.

از دست دادن اطرافیان از طریق مرگ، طلاق و جدایی و حتی از دست دادن علاقه به دوستان و سرگرمی‌هایی که قبلا باعث شادی و لذت بردن می شدند.

تغییر در شخصیت نظیر غمگینی، گوشه گیری، تحریک پذیری و اضطراب.

رفتار غیر قابل پیش بینی، آسیب زدن به خود یا دیگران.

عزت نفس پایین نظیر بی ارزش دانستن خود، احساس گناه و نفرت از خود.

نداشتن امید به آینده و باور به اینکه در آینده چیزی بهتر و یا عوض نمی شود.

راهکار مناسب برای روبرو شدن با نشانه های روانی شیوع کرونا در جامعه:

اگر شما یا اطرافیانتان این نشانه ها را دارید می توانید از طریق تماس با ۱۴۸۰ از خدمات مشاوره روانشناسی بهزیستی به صورت رایگان استفاده کنید.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا بیماری کرونا روانشناسی بالینی نشانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۵۳۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!

جلال رشیدی‌کوچی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی، طی روزهای اخیر در گفت‌وگویی، درباره بررسی طرح صیانت در مجلس یازدهم گفت: «طرح صیانت علنا از دستور کار مجلس خارج شد ولی زمزمه‌هایی شنیده می‌شود مبنی بر این‌که برخی در تلاش هستند هفته آخر مجلس این طرح مورد بررسی قرار گیرد. امیدوارم چنین اتفاقی رخ ندهد زیرا سر منافع مردم معامله کردن با جریانی خاص قطعا به ضرر آن اشخاص خواهد بود.»

در همین راستا، علی اصغر عنابستانی، نماینده سبزوار در مجلس یازدهم، با اشاره به بررسی مجدد طرح صیانت در مجلس به خبرگزاری خبرآنلاین گفت: «من درباره این موضوع معطل نیستم اما بیشترین ظلم را آقای رشیدی کوچی، به مجلس و کشور و نظام جمهوری اسلامی کرد. او به دروغ طرح صیانت را طرح فیلترینگ عنوان کرد در حالی که این طرح دقیقا نقطه مقابل فیلترینگ بود.»

وی گفت: «افرادی مانند آقای رشیدی کوچی که در این زمینه بسیار کج فهم هستند، بیشترین ظلم را به خود فضای مجازی کردند. امروز مشاهده می کنیم که فضای مجازی بدون مصوبه مجلس فیلتر است و مردم به سختی از سکوهای خارجی مانند تلگرام و اینستاگرام استفاده می کنند و آسیب های به شدت بدی برای مسائل فرهنگی ایجاد کرده است.»

نماینده سبزوار گفت: «از آن طرف رها شدن فضای مجازی، در اعتراضات سال ۱۴۰۱ چقدر به کشور ضرر وارد کرد. حتی امثال آقای رشیدی کوچی طرح صیانت را نخوانده بودند، من در کمیسیونی که ایشان عضو نبود و شرکت کرد، سوال کردم که طرح را خوانده‌اید و پاسخ داد خیر.»

وی افزود: «صرفا این اتفاقات را در کشور به دلیل کارهای پوپولیستی انجام دادند. فضای مجازی باید قانون‌مند و ضابطه‌مند شود و این موضوع را همه عقلا در دنیا می پذیرند. مجلس به دنبال فیلترینگ نبود بلکه به دنبال ضابطه‌مند بود دستگاه هایی که به مجلس مرتبط نبودند آن را فیلتر کردند.»

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید شاد باشید این عادت‌ها را کنار بگذارید
  • شیوه واکنش به نشانه‌های هشدار دهنده خودکشی
  • چطور به نشانه‌ های هشدار دهنده خودکشی واکنش نشان دهیم؟
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • مستند «زندگی با فلسفه» در شبکه چهار سیما
  • «زندگی با فلسفه» مستند پرتره انشاءالله رحمتی استاد فلسفه
  • کشف بناهای ماقبل‌تاریخی که «مسیری به جهان پس از مرگ» بودند (+عکس)
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش آموزان
  • روایت زندگی قهرمانان در دستان دانش اموزان
  • حمله عنابستانی به رشیدی کوچی: به دروغ طرح صیانت را فیلترینگ معرفی کرد | کج‌فهم به فضای مجازی ظلم کردی!