Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-03@14:49:04 GMT

ارتباط میان استرس و اضطراب اجتماعی

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۹۴۷۹

ارتباط میان استرس و اضطراب اجتماعی

بلوغ یکی از بحران‌های زندگی نوجوانان محسوب می‌شود. عوامل بسیار زیادی وجود دارد که می‌تواند بر این بحران تأثیرگذار باشد.

مطالعات جدید ارتباط بیولوژیکی میان استرس، وزن و اضطراب اجتماعی را نشان می‌دهد. در بحران «پیرا بلوغ» بدن نوجوانان با پایان دوران کودکی و آغاز دوره جدید دچار تغییرات شدید می‌شود و نوجوانان در این دوره دچار تغییرات رشدی در بافت‌های چربی و مغز می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دانشمندان در مطالعات جدید مکانیسم‌های مولکولی را نیز بررسی می‌کنند که در این بررسی‌ها نشان داده شد که افزایش چاقی ناشی از استرس دوران بلوغ موجب ایجاد تغییرات طولانی‌مدت در رفتار اجتماعی فرد می‌شود.

افزایش وزن ناشی از بلوغ در مطالعات قبلی نیز بررسی شد اما در این مطالعات جدید دانشمندان ارتباط بیولوژیکی و اختلالات اجتماعی را در نوجوانان نشان می‌دهند.

آن‌ها در مطالعات جدید دریافتند که استرس حتی قبل از آغاز دوران بلوغ باعث افزایش وزن می‌شود، اما شناسایی شد که فشار دوران بلوغ می‌تواند بافت چربی را در بدن افزایش دهد و در عین حال جامعه‌پذیری نوجوانان را نیز کاهش می‌دهد.

دانشمندان در این مطالعه مشخص می‌کنند که تغییرات ناشی از استرس می‌تواند تغییراتی در مغز ایجاد کند و این در نهایت منجر به تغییرات رفتار اجتماعی می‌شود. آنها در این مطالعه از مدل‌های موش برای بررسی استرس دوران بلوغ استفاده می‌کنند. آن‌ها موش‌ها را در معرض استرس مزمن و غیر قابل پیش‌بینی قرار می‌دهند.

تجزیه‌ و تحلیل‌های حاصل از تحقیقات افزایش توده‌ها و سلول‌های چربی را در موش‌ها نشان می‌دهد. دانشمندان برای کسب اطلاعات بیش‌تر در حال مطالعه و بررسی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی کلينيک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استرس استرس و اضطراب مطالعات جدید دوران بلوغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۹۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!

چای گیاهی ماته (Mate) که در میان ستاره‌های فوتبال آمریکای جنوبی مانند لیونل مسی محبوب است، خاصیت لاغری نیز دارد. کارشناسان می‌گویند این نوشیدنی تلخ با بویی شبیه بادام زمینی، احتمالاً به دلیل کافئین موجود، متابولیسم بدن را افزایش می‌دهد و سوخت چربی را تسریع می‌کند.

به گزارش روزیاتو، شاید همین خواص باعث شده که ناگهان ماته در میان فوتبالیست‌ها محبوبیت پیدا کند. مسی، یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ فوتبال، به نوعی سفیر این نوشیدنی شده و اغلب عکس‌هایی از خود در حال نوشیدن ماته تازه دم، منتشر می‌کند. دیوید بکهام، که مسی را به تیم اینتر میامی دعوت کرد نیز تحت تأثیر او ماته را امتحان کرد.

مصرف ماته در میان ستاره‌های آرژانتینی، اروگوئه‌ای و حتی اروپایی مانند آنتوان گریزمان و پل پوگبا رایج است. اریک دایر، مدافع سابق تاتنهام نیز در جام جهانی ۲۰۱۸ اعتراف کرد که به این نوشیدنی اعتیاد دارد.

چای ماته مانند قهوه انرژی بخش است، اما طرفداران آن ادعا می‌کنند که سردرد و افت ناگهانی انرژی همراه با نوشیدن قهوه را ندارد. محققان می‌گویند ماته می‌تواند باعث کاهش وزن شود. یک مطالعه در برزیل در سال ۲۰۱۹ نشان داد که این نوشیدنی سبز خواص ضد چاقی دارد.

همچنین طی یک تحقیق در کره جنوبی در سال ۲۰۱۵ مشخص شد که افراد چاق با مصرف روزانه کپسول ماته می‌توانند تا ۰.۷ کیلوگرم وزن کم کنند. سایر مطالعات نیز مزایای مشابهی را گزارش کرده اند؛ مانند پژوهشی در نروژ در ۲۰۱۸ که نشان داد این مکمل میزان سوزاندن چربی را در هنگام ورزش افزایش می‌دهد.

با این حال، یک متخصص تغذیه می‌گوید که اثرات لاغری ماته ممکن است ناشی از کافئین آن باشد نه خود نوشیدنی. کافئین با افزایش سطح آدرنالین، متابولیسم چربی را تحریک می‌کند. ماته همچنین سرشار از پلی فنول‌های آنتی اکسیدان و محرک متابولیسم است. اما این متخصص معتقد است اگر رژیم سالم و ورزش را رعایت کنید، ماته اثر کمی روی کاهش وزن دارد.

دیگر خبرها

  • ماته؛ چای گیاهی محبوب فوتبالیست‌ها که لاغرتان می‌کند!
  • تشویق شدید نکونام، در دوران پسا خطیر! (عکس)
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • شاید لازم باشد مهندسان دروس علوم انسانی را پاس کنند!
  • معاون استانداری اصفهان در مدرسه دوران تحصیل خود حضور یافت
  • معاون سیاسی استانداری اصفهان در مدرسه دوران تحصیل خود حضور یافت
  • نقش جامعه کارگری در دوران دفاع مقدس بسیار پررنگ بوده است
  • بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها