Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@13:18:42 GMT

کاهش استرس و اضطراب با ورزش مجازی

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۶۲۲۲۵

کاهش استرس و اضطراب با ورزش مجازی

ایسنا/خراسان رضوی نتایج تحقیقات گذشته نشان داده‌ که چگونه تمرین ورزشی مجازی مزایای شناختی و عصبی زیادی ایجاد می‌کند. نتایج تحقیق جدید مرکز تحقیقات هوشمند پیری دانشگاه توهوکو ژاپن(IDAC) نیز نشان می‌دهد که یک تمرین مجازی مشابه می‌تواند استرس و اضطراب روانی اجتماعی را کاهش دهد.

به نقل از مدیکال اکسپرس، ورزش جسمانی به سلامت کلی ما کمک می‌کند اما برای برخی مانند بیماران عصبی، افرادی که از بیماری‌های قلبی عروقی رنج می‌برند و بیماران بستری در بیمارستان ورزش جسمانی امکان‌پذیر نیست یا حتی خیلی خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال ممکن است بتوان اثرات مشابهی با استفاده از واقعیت مجازی فراگیر(IVR) برای آنان ایجاد کرد.

علی‌رغم اینکه واقعیت مجازی فراگیر در ابتدا برای سرگرمی طراحی شده بود، به‌ دلیل استفاده بالقوه از آن برای اهداف بالینی توجه جامعه دانشگاهی را به خود جلب کرده زیرا این موضوع به کاربر اجازه می‌دهد دنیای مجازی را از طریق یک بدن مجازی تجربه کند.

در تحقیق قبلی محققان دریافتند نگاه کردن به یک بدن مجازی متحرک تغییرات فیزیولوژیکی را القا می‌کند. ضربان قلب به‌ طور منسجم با حرکات مجازی افزایش یا کاهش می‌یابد؛ حتی اگر شرکت‌کنندگان جوان ثابت بودند. در نتیجه مزایای زیاد شناختی و عصبی درست مانند پس از فعالیت بدنی در آنان واقعی رخ می‌دهد.

در تحقیق بعدی فواید مشابهی روی افراد مسن سالم پس از جلسات ۲۰ دقیقه‌ای به مدت ۲ بار در هفته طی ۶ هفته مشاهده شد.

در تحقیق حاضر محققان تاثیر تمرین مجازی بر استرس را بررسی و سطح دیگری به تاثیرات مفید تمرین مجازی اضافه کردند. شرکت‌کنندگان جوان سالم در حالی که یک جا نشسته بودند، یک تمرین مجازی را از منظر دید خود تجربه و مالکیت بر ایجاد حرکات را خیال کردند.

بدن مجازی به‌ مدت ۳۰ دقیقه با سرعت ۶.۴ کیلومتر در ساعت دوید.

قبل و بعد از آموزش مجازی محققان پاسخ استرس روانی اجتماعی را با اندازه‌گیری آلفا آمیلاز بزاقی، نشانگر زیستی مهم که سطوح استرس عصبی غدد درون‌ریز را نشان می‌دهد، تحریک و ارزیابی کردند. همینطور آنان یک پرسشنامه ذهنی برای اضطراب توزیع کردند.

نتایج این آزمایش کاهش پاسخ استرس روانی‌ اجتماعی و سطوح پایین‌تر اضطراب پس از تمرین مجازی قابل مقایسه با آنچه پس از ورزش واقعی رخ می‌دهد را نشان داد.

پروفسور دلیلا بورین، محقق این تحقیق، می‌گوید: استرس روانی اجتماعی نشان‌دهنده استرس تجربه شده است؛ در موقعیت‌های اجتماعی مکرر مانند قضاوت اجتماعی، طرد شدن و زمانی که عملکرد ما ارزیابی می‌شود. در حالی که میزان متوسط قرار گرفتن در معرض استرس ممکن است مفید باشد، مواجهه مکرر و افزایش یافته می‌تواند برای سلامتی ما مضر باشد. این نوع تمرین مجازی نمایانگر محدوده جدیدی است؛ به‌ ویژه در کشورهایی مانند ژاپن که در آن نیازهای عملکردی بالا و جمعیت سالخورده وجود دارد.

یافته‌های این تحقیق در مجله بین‌المللی تحقیقات محیطی و بهداشت عمومی(International Journal of Environmental Research and Public Health) منتشر شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی کاهش استرس تمرین مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۶۲۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش وزن با دو قاشق چایخوری از سرکه سیب

آفتاب‌‌نیوز :

افراد شرکت‌کننده در این تحقیق با افزودن دو قاشق چایخوری سرکه به رژیم غذایی خود وزن کم کردند. آنان بدون ایجاد هیچ تغییر دیگری در رژیم غذایی خود یا انجام ورزش بیشتر به این امر دست یافتند.

سرکه همچنین منجر به کاهش سطح تری گلیسیرید می‌شود که نشان دهنده سلامت بهتر قلب است.

البته در این که آیا تاثیر سرکه بر اساس انواع سیب متفاوت است یا نه، احتمالاً تفاوت کمی وجود دارد.

برای خوش طعم‌تر کردن سرکه، می‌توان به سادگی آن را در یک لیوان آب یا هر نوشیدنی دیگری افزود تا طعم تند آن کاهش یابد.

از طرف دیگر، می‌توان آن را روی سالاد ریخت به اسموتی اضافه کرد یا به عنوان طعم دهنده غذا استفاده کرد.

از دیگر فواید سرکه می‌توان به کاهش فشار خون و جلوگیری از افزایش قند خون بعد از غذا اشاره کرد.

برای این مطالعه، ۱۷۵ فرد ژاپنی به سه گروه تقسیم شدند؛ یک گروه به‌عنوان گروه کنترل رژیم غذایی معمولی خود را ادامه داد، گروهی دیگر یک قاشق چایخوری سرکه به غذای روزانه خود افزودند، در حالی که گروه سوم روزانه دو قاشق چایخوری با غذای خود مصرف کردند.

نتایج نشان داد که پس از ۱۲ هفته، کسانی که دو قاشق چایخوری سرکه به رژیم غذایی خود اضافه کرده بودند بین دو تا چهار پوند وزن کم کردند.

آنان همچنین سطح تری گلیسیرید کمتری داشتند، اما دو گروه دیگر به میزان قابل توجهی وزن کم نکردند.

محققان اظهار کردند: مطالعه حاضر، اولین تحقیقی است که نشان می‌دهد سرکه وزن بدن، شاخص توده بدنی و توده چربی بدن را در افراد چاق ژاپنی کاهش می‌دهد.

علاوه بر این، دریافت مداوم سرکه باعث کاهش سطح تری گلیسیرید می‌شود.

نتایج مطالعات حیوانی پیشین نشان داده بود که اسید استیک، جزء اصلی سرکه، می‌تواند چربی بدن را کاهش دهد.

محققان خاطرنشان کردند که سرکه قدمتی بسیار طولانی دارد و به بابل در ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد برمی‌گردد و دریافته‌ایم که مصرف سرکه فشار خون را کاهش می‌دهد، کلسترول خون را بهبود می‌بخشد و هیپرگلیسمی پس از غذا را مهار می‌کند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • کاهش وزن با دو قاشق چایخوری از سرکه سیب
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فضای مجازی باید قانون داشته باشد/لزوم قانونمندی پدیده‌های اجتماعی
  • چگونه سطح قند خون را به طور طبیعی کنترل کنیم؟
  • بیش از ۹۰ درصد جرایم فضای مجازی در لرستان کشف شد
  • بهترین صندلی در هواپیما برای مسافرانی که از پرواز می‌ترسند
  • وزیر ورزش به تغییر نام استقلال واکنش نشان داد
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • آغاز طرح ملی مشاركت اجتماعی مردم در فضای مجازی از تابستان
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود